Van der Klei Design

De familie van der Klei

De interieurzaak van Frank van der Klei kenmerkt zich door een persoonlijke stijl met eigentijdse meubelen van hoge kwaliteit. Dat is het resultaat van 30 jaar ondernemen met passie voor interieur.

Ons team

Frank van der Klei

Getrouwd met Melitta en vader van Fleur en Job. 30 jaar geleden is Frank begonnen met een rotan meubelzaak. Op dit moment verkoopt hij eigentijdse meubelen van hoge kwaliteit. Hij neemt graag de tijd om te onderzoeken wat uw wensen en voorkeuren zijn op het gebied van interieur. Kwaliteit en service staan bij hem hoog in het vaandel.

Job van der Klei

Zijn passie voor styling en ontwerpen begon al jong. Tijdens zijn studie aan de Jan de Bouvrie Academie in Deventer heeft hij de fijne kneepjes van het vak geleerd. Op dit moment zit Job al 8 jaar in het bedrijf en kan u perfect adviseren betreft uw inrichting. 

Fleur van der Klei

Fleur werkte voorheen nog in een commerciële functie bij een grote uitzendorganisatie en was toe aan een nieuwe uitdaging. Zij heeft een opleiding interieur, styling en interieurontwerpen afgerond. 

Collectie

Onze collectie is opgebouwd uit stevige merken zoals Design on Stock, Pode en Van Rossum. Vaak zijn dit familiebedrijven die weten wat comfortabel wonen inhoudt en bewezen hebben kwaliteit te leveren.

Wij nemen graag de tijd om met u te onderzoeken wat uw wensen, voorkeuren en persoonlijke smaak zijn, zodat wij een advies kunnen geven waarmee u zich prettig voelt. Het maakt ons daarbij niet uit of het gaat om een blik verf of een complete inrichting. Onze klanten waarderen ons om het vakmanschap, de service en de kwaliteit die wij leveren. Dat willen we graag zo houden. Dus pas als u tevreden bent zijn wij dat ook.