Van der Klei Design

Advies

Zoek je naar producten en kleuren die bij jouw woonwensen passen? Wij helpen je graag verder met een verrassend advies en een helder plan van aanpak.

STAP 1

ORIËNTEREN

Op zoek naar jouw persoonlijke woonstijl en woonwensen

Als het om het perfecte interieur gaat, is eigenlijk alles maatwerk. Materialen en kleuren moeten op elkaar zijn afgestemd en op jouw persoonlijke woonstijl en woonwensen. Vaak wordt vooraf te weinig nagedacht over het effect van geluid, daglicht, zon en technische aspecten. En dat is juist waar Elke Binnenhuisadviseur wel vooraf rekening mee houdt. Voor een perfect resultaat achteraf.

STAP 2

INSPIREREN

Alle mogelijkheden zien, voelen, ervaren

Als we een goed beeld hebben van wat je zoekt, kunnen we die mooie vervolgstap zetten. We selecteren uit alle tools die we kunnen inzetten en alle producten en services die we kunnen leveren die mix waarmee we je op weg helpen. Dat kan meestal met een eenvoudige schets en een voorselectie van stalen.

STAP 3

ADVISEREN

Altijd de best passende oplossing

Als we alle mogelijkheden hebben gepresenteerd, komen we tot het uiteindelijke advies, waarbij we op basis van producteigenschappen jouw wensenlijstje nog een keer toetsen. Ook bespreken we hier de mogelijkheden wat betreft afwerking, aflevering en montage evenals overige services die we nog kunnen bieden zoals bijvoorbeeld de optie om de oude meubelen in te nemen.

STAP 4

AFLEVERING EN MONTAGE

Wij nemen alle risico's en zorgen uit handen

Elke Binnenhuisadviseur gaat voor 100% maatwerk en 100% tevredenheid. Daarom komen we, voordat we artikelen op maat gaan bestellen, zelf alles tot in detail opmeten. We nemen nog een keer de totale order door om te kijken of we eventueel iets over het hoofd hebben gezien en niet met elkaar hebben besproken. Als alle artikelen bij ons binnen zijn, maken we een afspraak om alles door onze vakkundige mensen te laten afleveren of monteren. Waarbij alle risico's voor ons zijn en de garanties voor jou. Geen werk, geen zorgen; alles tot in de puntjes geregeld!